Massage & Behandlingar

Massagebehandlingar

Svensk Klassisk Massage

En massör arbetar med massage och muskeltöjningar i friskvårdande syfte men kan även behandla lindrigare besvär som uppstått på grund av muskelspänningar. Med friskvårdande syfte menas att förebygga och motverka spänningar som skulle kunna förorsaka skador och problem vid senare tillfälle. 

Gravid massage

Kroppen förändras och belastningen på framförallt din rygg gör sig påmind. Då kan du få hjälp med massage på de utsatta områden som värker och smärtar. Avslutar med ansiktmassage för bättre avslappning.

Gravidmassage skiljer sig egentligen inte speciellt mycket från vanlig massageterapi. Skillnaden finns i detaljerna och vilka muskelgrupper som i allmänhet berörs.

Första besöket för gravidmassage börjar vi alltid med att gå igenom din hälso- och träningssituation, för att kunna anpassa behandling och upplägg efter dina personliga förutsättningar. 

Regndroppsmassage

Kallas även Regndroppsteknik, regndroppsmassage, regndroppsbehandling eller Raindrop Technique. Det är en underbar form av medicinsk aromaterapi. En väldoftande, utrensande och avstressande behandling där terapeutiska eteriska oljor från Young Living används.

Ansiktsmassage med Gua Sha sten

Gua Sha har blivit mycket populär i hela världen tack vare sin förmåga att lindra spänningar och smärtor i huden och avlägsna ansamlad lymfvätska från den.