LivsYoga

UPPTÄCK KLASSERNA

LivsYoga - Handlar om att tända din glöd!

LivsYoga Vibrate - Tänd din inre glöd!

Livsyoga handlar om att tända vår inre glöd varje dag. Att fylla på med ny kraft, energi så vi kan möta vardagen mer balanserat och medvetet.

Livsyogan är en ny riktning inom den kraftfulla kundaliniyogan. Vi anväder exakt samma tekniker och yogapass som inom kundaliniyoga. Samtidigt lägger vi stort fokus på medvetenhet. Vilket innebär utvecklandet av självacceptans, centrering och intuition. Skapar balans på alla plan och kallas även för hushållsyoga. Den kan utföras av alla oavsett ålder, kön, rörelsebegränsningar. 

Du utför på bästa möjliga sätt utefter Dina förutsättningar. Kom med ett öppet sinne och nyfikenhet. Främja din hälsa och Din egna tid!


Livsyogans rötter

Livsyogan har sina rötter i kundaliniyoga. En dynamisk och kraftfull gren på det stora yogaträdet.

Livsyogan står religiöst fri och inkluderar visdom från många andliga traditioner. Det innebär bl a att vi anväder mantras och musik från bl a hinduism, sikhism, kristendom och buddhism. Ett av målen med Livsyogan är - Att i kombination med en kraftfull yogisk verktygslåda - visa på en bakomliggande enhet som förenar alla beprövade andliga vägar.


Livsyogan grundades 1999 av Tomas Frankell och efter att ha blivit undervisad direkt av Yogi Bhajan introducerade han under 1980 talet kundaliniyoga i Sverige. År 1992 startade han Sveriges första kundaliniyoga lärarutbildning. 

Efter att ha utbildat ett fyrtiotal lärare lämnade han 1997 Yogi Bhajans rörelse för att starta Livsyogaskolan.


 • Vilken effekt har yogan?

  Mängder av forskning visar idag på yogans positiva hälsoeffekter.

  • Ökad stresstålighet
  • Balanserar blodtrycket
  • Förbättrat immunförsvar
  • Förbättrad matsmältning
  • Starka, smidiga, uthålliga muskler


  På ett psykologiskt plan ger yogan:

  • Ökad närvarokänsla
  • Ett lugnare sinne
  • Mer energi
  • Centrering
  • Tydliga gränser
  • Balanserar upp hjärnhalvorna
  • Hjärnan neutraliseras från tvångstankar, ångest, stress, PTSD.

Pris:


10 kort 1800 SEK. Drop In 225 SEK


10 kort 1650 SEK. Drop In 195 SEK

Gäller för pensionär, student, arbetslösa, sjukskrivna.
Du kan gå på samtliga pass som jag erbjuder i mån av plats. Minst 4 bokade för att klassen ska bli av.Tid:


Start V. 3 Måndag 15/1-24 Livsyoga Vibrate på Truvegården Filsbäck vid Förskolan.

Torsdagar Närebo Kursgård mot Örslösa. Terminen fortlöper Maj månad ut 2024. Därefter blir det 1 ggr/vecka. Måndagar i Närebo på gräsmattan eller växthuset.

Måndagar Livsyoga  Vibrate Truvegården 
kl. 18.00 - 19.30

Torsdagar Livsyoga Närebo Kursgård 

kl. 18.00 -19.30

Tänd din inre glöd varje dag genom LivsYoga. Fyll din kropp med Kraft! Energi! Medveten närvaro på ALLA plan!

Livsyoga Vibrate!


Kurs Livsyoga Vibrate där vi går igenom övningar med kroppen, rösten, ljudinstrument som genom vibrationer påverkar oss på alla plan. Emotionellt- psykiskt - fysiskt vilket ger läkning på cellnivå. Lär dig verktyg ⚒️ från ett ofantligt stort smörgåsbord där Du själv väljer vad som passar dig där du är i din livsfas. Vi kommer bl a få övningar som påverkar vår vagus nerv som är en mycket viktig nerv att stimulera. Vid stress, ångest, depression, PTSD, hormonell obalans etc. så kommer du ha värdefulla övningar för resten av ditt liv att använda när livet flöde går berg- och dalbana. 🙌🏼💓🎼

 • Vitaliserande, stilla sinnet, flexibilitet, energigivande övningar på samtliga tillfällen.
 • Toning, Chanting, mantras vibrationer - vad det påverkar oss fysiskt, psykiskt och mentalt. Vagusnerven och hur vi får denna viktiga nerv i balans igen i detta informationssamhälle där vi vi ska vara uppkopplade 24-7. 
 • Vibrationer från olika ljudinstrument vid samtliga tillfällen.
 • Mudras & Mantras i aktiva meditationer vilket syfte och ändamål. Vad ger det för resultat att göra olika mudras och mantras?


Så lär dig kroppens signaler i god tid för att se till att ha rätt ton vid det tillfället. Skapa ditt musikstycke - Din egen ton på din lyra som är till för dig och ditt välbefinnande i denna kaotiska värld i vår oroliga kropp & själ. 

Plats: Stockgården Filsbäck vid Förskolan 

Tid&datum: 18:00 - 19:30 måndagar á 75 minuter 

Pris:1650 SEK Personligt ägo och kan användas på mina andra yoga, pilatestillfällen.

Anmälan är bindande och förenat med ett betalningsansvar/markering i 10 kortet. Vid sjukdom kan du gå senare tillfälle eller ge till en vän. Bokning sker under kontaktsidan eller boka Direkt Hälsa&Form Lidköping