Private & Group Lessons

upptäck klasserna!

PRIVAT & GRUPP KLASSER

Om du vill ha egna klasser i mindre grupper ex. familjen, vänner eller vara helt själv för att få skräddarsydda övningar så ska du välja privata sessioner med mig.


Holistisk Personlig Tränare

Det jag erbjuder är en mer holistisk form av träning och har specialiserat mig på kvinnor och deras välmående med tanke på kropp, sinne, själ, hormoner, graviditet, förlossning, Jag utgår ifrån där du är idag i livet med dess upp- och neddalar. Vilken fas du är i livet med tanke på ålder och hormonella förändringar. Så i vårt möte går vi igenom en livsstilsanalys där du besvarar ett antal frågor och första gången tar ca 50 min. Därefter ses vi igen för att ge dig de verktyg som verkar bäst för dig i livet just nu! Det kan vara andningsövningar, meditation, yoga, styrka med din egen kropp samt theraband och hantlar, rehabövningar mot värk och skada. 
Jag har ett brett kontaktnät där jag kan slussa dig vidare där jag inte har kunskapen för vidare behandling.

Du som är mamma (Mamma PT) och känner att du är svagare i ryggen samt bäckenbotten med urinläckage, värk, svårt att hitta bäckenbottenlyftet. Då kan du behöva hjälp med att jag mäter din diastas på framförallt djupet och även längd och bredd. Ger dig övningar där du är idag vad gäller bäckenbotten, magmuskuluatur, transversus (din inre korsett) som stärker upp kroppen och få en starkare core/kärna.


Holistik PT 1250 SEK 60 min för en session. Se prisrutan uppe i högra hörnet!


Holistik Mamma PT 695 SEK 60 min för en session. 

Vid bokning av flera sessioner blir det en annat timpris till Din fördel och investering.

Holistik Mamma PT Uppföljning 495 SEK 30 min
Kostrådgivning


Det är A och O att maten och träningen vägs samman. Mat är medicin samt att du kan påverka många faktorer för ditt välmående om du lägger om din kost. Likaså för att se resultat av din träning då dessa båda har betydande verkan för att du ska komma dit du önskar. 


Kostrådgivning och kostschema 850 SEK

  Priser Holistisk PT


  3 Sessioner  2550 SEK


  10 Sessioner  9670 SEK


  20 Sessioner  17 415 SEK  Tider


  Bokas med mig efter överenskommelse lättast via dessa vägar; Se utlagda tider på Boka Direkt (se knapp nedan) eller skriv ett mail alternativt skicka iväg kontaktformuläret under kontakt. Svarar inom 24h.

  Livsstilsförändring är det som ger dig nya verktyg att nå dit du vill komma i ditt liv. Att ta ett steg i taget och utgå från Dig är den bästa investeringen Du kan göra!