Classes

Upptäck klasserna!

PRIVAT & GRUPP KLASSER


Mina gruppklasser inom yoga, meditation kan du anmäla dig till som en kurs på hösten/vintern samt vintern/förvåren. Du väljer själv vilken klass du vill gå på och anmälan görs på Boka Direkt Hälsa&Form Lidköping. Vid sjukdom eller förhinder kan du gå på en annan dag i mån av plats. Hör av dig då till ulrika@halsaoform.nu

LIVSYOGA

Livsyoga handlar om att tända vår inre glöd varje dag. Att fylla på med ny kraft, energi så vi kan möta vardagen mer balanserat och medvetet.

Livsyogan är en ny riktning inom den kraftfulla kundaliniyogan. Vi använder exakt samma tekniker och yogapass som inom kundaliniyoga. Samtidigt lägger vi stort fokus på medvetenhet. Vilket innebär utvecklandet av självacceptans, centrering och intuition. Skapar balans på alla plan och kallas även för hushållsyoga. Den kan utföras av alla oavsett ålder, kön, rörelsebegränsningar. 

Du utför på bästa möjliga sätt utefter Dina förutsättningar. Kom med ett öppet sinne och nyfikenhet. Främja din hälsa och Din egna tid!

Priser


14 ggr Kurs 1990 SEK


För studerande, arbetslösa, sjukskrivna, pensionärer.


14 ggr Kurs 1770 SEK


10 kort kommer att fasas ut fram till maj månad 2024. Dessa gäller i 6 månader från inköpsdatum. Därefter erbjuder jag kursform på 14 ggr på hösten/vintern 2024 och vintern/förvåren 2025.

Vid mån av plats kan du gå en annan dag vid förhinder/sjukdom.


Tider Hösten 2023Måndagar Truvegården Filsbäck
Livsyoga 18:00 - 19:30


Torsdagar Närebo kursgård konferensrummet Livsyoga 18:00 - 19:30 


MediYoga

MediYogan är en mer terapeutisk form av yoga, även den är baserad på den kraftfulla kundaliniyogan. Skapar balans på alla plan. Den kan utföras av alla oavsett ålder, kön, rörelsebegränsningar. Du kan även sitta på stol och utföra rörelserna. Du kan se MediYoga som en recept rekommendation. Denna är evidensbaserad och kan remitteras från läkare inom sjukvården.

Pris:


10 kort 1500 SEK


1100 SEK

Senior, studerande, sjukskriven eller arbetslös

Tider start Hösten 2023


Start V.35 ev. Torsdagar kl. 16.30-17.30

Närebo Kursgård