Events & Retreats

KOMMANDE EVENTS

Yoga Retreat Spanien
Molino Del Rey

Saturday 12 october 2025 18:00 – Friday 18 october 2025

Molino Del Rey, 29567 Jorox, Málaga, Spanien

Njut av ett underbart yoga retreat på magiska Molino del Rey, som ligger i Andalusiens vackra naturreservat "Sierra de las Nieves" i södra Spanien! Vi har 7 sköna dagar av planerade för dig. Fullpackad med kärlek för din kropp, sinne och själ. Du är varmt välkommen att följa med!


Om Retreaten

Välkommen till centret från klockan 15 på lördagen. Vi samlas kl.18.00 för middag. Vänligen kom i tid. Utcheckning är fredag morgon, senast kl. 10.00. Vänligen, ha inte ett flyg hem före kl. 14.00, om möjligt.


Datum: 12/10 - 18/10 2025

Pris: 1400€ (300€ i förskott som registreringsavgift)

Höjdpunkter:
– Centret i Molino del Rey är väldigt smakfullt designad. Vi är omgivna av berg, vattenfall och vackra trädgårdar.

– Vi utövar yoga 2-3 gånger per dag.
– Rummen är vackra och du kommer att vakna utvilad varje morgon.
– Maten är helt enkelt den bästa och utan tvekan den bästa vegetariska maten som jag någonsin har ätit.
- En vacker saltvattenpool och många platser för avkoppling


Ingår i priset:

- Boende i delat dubbelrum

- Utsökt vegetarisk frukostbuffé och middag

- Kaffe te

- Yoga- och aktivitetsprogram (läs mer nedan)


Vad vi gör:

Vi utövar yoga 2-3 gånger per dag, minst fyra timmar. På morgonen "lättare" träning, med fokus på andning, stretching, med ett mer fysiskt pass på eftermiddagen.

Vi tillbringar kvällarna tillsammans med att sjunga, skratta, meditera, och det kommer även att finnas flera överraskningar! Åtminstone en gång kommer vi att värma upp den härliga bastun. Det kommer att finnas möjligheter att promenera varje dag, tillsammans i grupp eller självklart ensam. Ta gärna med bekväma skor. Träningsskor är bra. Om du vill kan vi ordna för alla intresserade ett halvdagsbesök till den historiska staden Ronda och/eller till kusten. Du åker efter frukost och återvänder för middag och kvällsträning. Vägarna genom bergen är fantastiska, men många kurvor! Extra kostnad för resan.


Om Molino del Rey:

Alla rum har eget badrum, med varm/kall luftkonditionering, takfläkt, bekväma sängar, elektriska madrasser, hårtork, vattenkokare och värdeskåp. Rummen är vackert förberedda för din ankomst.

- Ta med egen handduk eller så kan du låna en, för att använda vid poolen och bastun.

- Läcker vegetarisk frukostbuffé och middag ingår i priset. Maten är hälsosam och hemlagad. Rester från dagen innan kommer att finnas tillgängliga för alla som blir hungriga mellan måltiderna.

- Kalla drycker finns tillgängligt mot en extra kostnad.

- Området är rökfri och att dricka alkohol avrådes under retreaten.


Det är viktigt att vara medveten om att Molino del Rey är privat egendom och inte ett hotell. Se till att du har en reseförsäkring under din vistelse.

SUP Yoga i Lidköping

Sommaren 2024

  Tid: 18.00 - 19.00

Upplev yoga med balansövningar på SUP! Ta med din SUP och ha en skön lugn kluckande gungande stund med utmaning för din balans. Jag lär ut lite teknik vad gäller säkerhet och andra praktiska ting med att paddla SUP. Ta med en lina/rep som du kan fästa din SUP med ett litet ankare/dragg (finns billigt på biltema). Detta för att vi inte ska driva iväg när vi yogar på brädan.

För att garantera din plats betala 395 SEK till Hälsa&Form

swish 123 33 08 426. Du kan även anmäla dig på Boka Direkt Hälsa&Form Lidköping.  Om du inte går in på Boka Direkt - skriv dina kontaktuppgifter på kontaktsidans formulär på denna länk!


Plats; Framäs camping vid vattnet  badplatsen

Din Investering: 395 SEK/person.Ta med din SUP eller hyr på Krono Campingen Framnäs. 

Anmälan är bindande och är förenat med ett betalningsansvar. Det går bra att överlämna din plats till en vän!

YOGA PADDLING

6 juni 2024   Tid: 09:30 - 14.00

Följ med ut på Vänerns vatten och njut med alla sinnen och fullständig närvaro! Vi startar från Läckö Slott och paddlar ut ca 3h. Därefter yogar vi och sen äter sin matsäck och kanske tar ett dopp och solar! Om det skulle bli ett ofrivilligt dopp är det bra att ta med extra kläder iett tätt förslutet plastpaket. Bra att ha solskyddsfaktor och en huvudbonad som keps eller solhatt för att skydda sig från solens starka strålar. Badkläderoch badhanduk samt yogamatta och matsäck förgyller resten av dagen!

För att garantera din plats betala 395 SEK till Hälsa&Form

swish 123 33 08 426 eller bankgiro 5893-0363. Resterande kostnad betalas innan yogapaddlingen på plats. Du kan även anmäla dig på Boka Direkt Hälsa&Form Lidköping.  Om du inte går in på Boka Direkt - skriv dina kontaktuppgifter på kontaktsidans formulär på denna länk!


Plats; Läckö Slott

Din Investering: 395 SEK/person exklusive vald kajak. Inbetald kostnad på 395 SEK återbetalas ej då anmälan är bindande. Du kan däremot överlämna platsen till en kompis.

Tillkommer kostnad på plats av vald kajak. Se mer under denna länk!


Medvetenhet & Yoga -
En heldag med Göran Boll
grundaren till MediYoga! 


Vi lever i en historiskt ytterligt intensiv, transformerande tid, där begreppet ”det är mycket nu” har tagits till helt nya nivåer. Krig, klimat, en polarisering som genomsyrar alla aspekter av tillvaron. Det skulle kunna ses som födslovåndor, knoppar som brister, ormen som ömsar sitt skinn – och sen AI som ritar om ALLA våra kartor, där allt nu går fortare och fortare – i ett allt mer svindlande tempo! 

Det ÄR mycket nu och vi behöver enkla, vassa verktyg för att hantera detta – och den typ av tankar, tekniker och kunskaper som vi går igenom under denna dag ingår i en bredare bas av mångtusenårigt tidlösa verktyg, ämnade att ge oss som invidider ökad möjlighet att kliva djupare in i livskarusellen, ställa oss stadigare i mitten, lyfta blicken och se klarare vad som pågår – och hur vi själva, både nu och framåt, på bästa sätt ska kunna navigera genom allt detta.

Dagen, som är hämtad ur I AM Yoga och I AM Projektet, är tänkt som ett enkelt, opretentiöst men samtidigt lite djuplodande depåstopp i vardagen. Att stanna upp, tanka nytt, fylla på, slappna av, lyfta blicken, få perspektiv – och en konkret verktygslåda med yoga, meditation & förhoppningsvis, en och annan klok tanke att kunna ta med sig hem. 

I AM projektet är skapat utifrån en insikt om dessa behov inkluderar föreläsningar, utbildningar, kurser, onlineträning och workshops. Denna dag är en del i ett större sortiment för välbefinnanade, balans, hälsa och medvetenhet, i en strävan att lyfta fram och understödja yogans ursprungliga syfte, där reflektion, eftertanke och klarsyn leder till ökad insikt – där fler bidrar till en bättre värld. 

 Göran Boll som skapat I AM projektet och grundat MediYoga Institutet, som utbildat tusentals yoga instruktörer inom vården har sedan mitten av 1990-talet introducerat yoga inom näringsliv, utbildningsväsendet, politik, hälso- och sjukvård. Åren 1998-2018 medverkade han i 90 % av all svensk forskning på yoga. Internationellt har Göran föreläst om yoga över hela Skandinavien, i Europa, USA, Brasilien och Indien. 

För mer information om Göran och hans verksamhet – www.iamyoga.online 
I anslutning till dagen får du utan extra kostnad: 

  • Helgens pass, meditationer mm skickat till dig som PDF. 
  • tillgång till Görans onlinetjänst – www.iamyoga.online – i 30 dagar  

Känner Du att detta talar till dig och ditt hjärta. För ditt välbefinnande för egen tid med reflektion, återhämtning, ny energi. Läs då vidare nedan.


Anmälan är bindande och förenat med ett betalningsansvar.

KURSFAKTA:

TID & PLATS; 7/9 2024 Kl. 10:00 - 16:00

ANMÄLAN: Anmälan med namn, mobil, mail hit senast 7/8 2024 på Boka Direkt knappen nedan under Workshop - Medvetenhet & Yoga.

Betala in 950kr för att garantera din plats på bankgiro 5893-0363 eller swishar till Hälsa & Form 123 33 08 426

Din Investering 950 kr Egen tid är så viktigt att ta sig för att kunna ge till andra så ska du fylla ditt kärl - ditt tempel tills det svämmar över för att vara i Din styrka och energi!.

Varma Hjärtans Välkommen in i värmen!

PILATES - DANS - YOGA

Lägger in detta tillfälle som en After Workshop på fredagar 1 gång i månaden! 

Häng med på party och kom loss! Vi börjar kvällen med 30 min pilates som stärker din bål inre kärna och kring leder samt ligament. Effektiva och skonsamma övningar som alla kan göra. Därefter ger vi oss hän i dansen 30 min med enkla stegkombinationer samt blandar med frigörande dans. Känner in hur kroppen vill röra sig. Yoga med uppmjukande och vitaliserande övningar 30 min.  Avrundar med att dricka te tillsammans med lite tilltugg och en reflektionsrunda.


Datum & tid: Varierar  Hör av dig via mail eller kontaktformuläret.

Ljudmedicin - gong, chimes, kristallskålar & mantras 

Måndagar hösten 2023; 25 September, 30 Oktober, 29 November, 29 December. Januari 2024 kan jag erbjuda privata sessioner då jag ska gå utbildning i höst till Gongterapeut!

TID: 18.00 - 19.30

Truvegården Filsbäck

Kom med öppet sinne och låt vibrationerna skölja igenom dig! Låta frekvenserna genomstråla dig och rensa sinne och kropp från måsten, bekymmer, besvär som pockar på din uppmärksamhet. Nu får du Egen Tid till återhämtning och energipåfyllnad. Även om du har tinnitus eller andra hälsoproblem så kan du genomföra ljudmedicin.

Inleder med att utföra några väl utvalda yogaövningar som öppnar upp våra chakran för att ta emot balansering och centrering. Därefter utför vi lite toning för att låta ljudet komma ifrån vår kärna och stämband och låta oss bli vår egen resonanslåda via våra kroppar. Känna vibrationerna i bålen och huvudet med mantran som är mycket kraftfulla för läkning både fysiskt, psykiskt och emotionellt. 

Nu ska vi lägga oss ned för att låta frekvenserna skölja över oss - Vibrationerna som läker på cellnivå.

Plats: Närebo kursgård i växthuset

Din investering: 295 kr inkl. Raw Fika och Yogi Te. Anmälan är bindande och förenat med ett betalningsansvar. Det går bra att överlämna platsen till en vän!

Anmälan: Boka Direkt Hälsa&Form Lidköping eller fyll i kontaktformuläret på Kontaktsidan.

unsplash