Workshops

KOMMANDE EVENTS

Ljudmedicin - gong, chimes, kristallskålar & mantras 

22 Februari, 15 Mars, 26 April, 31 Maj, 21 juni 2022  

TID: 18.30 - 20.00

Kom med öppet sinne och låt vibrationerna skölja igenom dig! Låta frekvenserna genomstråla dig och rensa sinne och kropp från måsten, bekymmer, besvär som pockar på din uppmärksamhet. Nu får du Egen Tid till återhämtning och energipåfyllnad. Även om du har tinnitus eller andra hälsoproblem så kan du genomföra ljudmedicin.

Inleder med att utföra några väl utvalda yogaövningar som öppnar upp våra chakran för att ta emot balansering på cellnivå. Därefter utför vi lite toning för att låta ljudet komma ifrån vår kärna och stämband och låta oss bli vår egen resonanslåda via våra kroppar. Känna vibrationerna i bålen och huvudet med mantran som är mycket kraftfulla för läkning både fysiskt, psykiskt och emotionellt. 

Nu ska vi lägga oss ned med huvudena mot ljudinstrumenten för att låta tonerna skölja över oss utifrån för ytterligare läkning. 

Plats: Helens Dansskola, Skaragatan 48

Din investering: 395 kr inkl. Raw Fika och Yogi Te. Om du har 10-kort kan du välja att ta två tillfällen där ifrån. Anmälan är bindande och förenat med ett betalningsansvar. Det går bra att överlämna platsen till en vän!

Anmälan: Boka Direkt eller fyll i kontaktformuläret på Kontaktsidan.

PILATES - DANS - YOGA

22 Mars 2022 samt 14 April   TID: 18:00 - 20:00

Häng med på party och kom loss! Vi börjar kvällen med 30 min pilates som stärker din bål och leder. Effektiva och skonsamma övningar som alla kan göra. Därefter ger vi oss hän i dansen med enkla stegkombinationer samt blandar med frigörande dans. Känner in hur kroppen vill röra sig. Avslutar med uppmjukande och vitaliserande Livsyogaövningar. Dricker te tillsammans med lite tilltugg.


Datum & tid: 14 april 18.00-20:00

Plats: Helens Dansskola en trappa upp till höger efter entrédörren.

Din investering: 395 kr inkl. Raw Fika och Yogi Te. Om du har 10-kort kan du välja att ta två tillfällen där ifrån. Anmälan är bindande och är förenat med ett betalningsansvar. Det går bra att överlämna din plats till en vän!


Anmälan här! eller Boka Direkt Hälsa&Form. Välj “PilatesDansYoga” under workshops.

Sångmantras & Livsyoga

29 mars 2022   Tid: 18.30 - 20.00

Upplev aktiva meditationer med rörelser och sångmantras. Du kommer  att tona, ljuda och låta din kropp vibrera via dina stämband. Du behöver inte kunna sjunga. Kom med en nyfikenhet och öppet sinne. Känn in och jobba med läkning på cellnivå samt balansera upp framförallt halschakrat. 

För att garantera din plats betala 395 SEK till Hälsa&Form

swish 123 33 08 426 eller bankgiro 5893-0363. Har du 10 - kort så kan du använda detta som då motsvarar två tillfällen. Du kan även anmäla dig på Boka Direkt Hälsa&Form Lidköping.  Om du inte går in på Boka Direkt - skriv dina kontaktuppgifter på kontaktsidans formulär på denna länk!


Plats; Helens Dansskola

Din Investering: 395 SEK/person inklusive sångmantrakompendium samt spotify playlist.

Anmälan är bindande och är förenat med ett betalningsansvar. Det går bra att överlämna din plats till en vän!

YOGA PADDLING

6 Juni 2022   Tid: 09:30 - 14.00

Följ med ut på Vänerns vatten och njut med alla sinnen och fullständig närvaro! Vi startar från Läckö Slott och paddlar ut ca 3h. Därefter yogar vi och sen äter sin matsäck och kanske tar ett dopp och solar! Om det skulle bli ett ofrivilligt dopp är det bra att ta med extra kläder iett tätt förslutet plastpaket. Bra att ha solskyddsfaktor och en huvudbonad som keps eller solhatt för att skydda sig från solens starka strålar. Badkläderoch badhanduk samt yogamatta och matsäck förgyller resten av dagen!

För att garantera din plats betala 300 SEK till Hälsa&Form

swish 123 33 08 426 eller bankgiro 5893-0363. Resterande kostnad betalas innan yogapaddlingen på plats. Du kan även anmäla dig på Boka Direkt Hälsa&Form Lidköping.  Om du inte går in på Boka Direkt - skriv dina kontaktuppgifter på kontaktsidans formulär på denna länk!


Plats; Läckö Slott

Din Investering: 495 SEK/person exklusive vald kajak. Inbetald bokningskostnad på 300 SEK återbetalas ej då anmälan är bindande. Du kan däremot överlämna platsen till en kompis.

Tillkommer kostnad på plats av vald kajak. Se mer under denna länk!