Workshops

KOMMANDE EVENTS

Ljudmedicin - gong, chimes, kristallskålar & mantras 

Måndagar hösten 2023; 25 September, 30 Oktober, 27 November, 28 December. Januari 2024 kan jag erbjuda privata sessioner då jag ska gå utbildning i höst till Gongterapeut!

TID: 17.30 - 19.30

Truvegården Filsbäck

Kom med öppet sinne och låt vibrationerna skölja igenom dig! Låta frekvenserna genomstråla dig och rensa sinne och kropp från måsten, bekymmer, besvär som pockar på din uppmärksamhet. Nu får du Egen Tid till återhämtning och energipåfyllnad. Även om du har tinnitus eller andra hälsoproblem så kan du genomföra ljudmedicin.

Inleder med att utföra några väl utvalda yogaövningar som öppnar upp våra chakran för att ta emot balansering på cellnivå. Därefter utför vi lite toning för att låta ljudet komma ifrån vår kärna och stämband och låta oss bli vår egen resonanslåda via våra kroppar. Känna vibrationerna i bålen och huvudet med mantran som är mycket kraftfulla för läkning både fysiskt, psykiskt och emotionellt. 

Nu ska vi lägga oss ned med huvudena mot ljudinstrumenten för att låta tonerna skölja över oss utifrån för ytterligare läkning. 

Plats: Närebo kursgård i växthuset

Din investering: 195 kr inkl. Raw Fika och Yogi Te. Om du har 10-kort kan du välja att ta ett tillfälle därifrån. Anmälan är bindande och förenat med ett betalningsansvar. Det går bra att överlämna platsen till en vän!

Anmälan: Boka Direkt Hälsa&Form Lidköping eller fyll i kontaktformuläret på Kontaktsidan.

SUP Yoga i Lidköping

3/8 2023

  Tid: 18.00 - 19.00

Upplev yoga med balansövningar på SUP! Ta med din SUP och ha en skön lugn kluckande gungande stund med utmaning för din balans. Jag lär ut lite teknik vad gäller säkerhet och andra praktiska ting med att paddla SUP. Ta med en lina/rep som du kan fästa din SUP med ett litet ankare/dragg (finns billigt på biltema). Detta för att vi inte ska driva iväg när vi yogar på brädan.

För att garantera din plats betala 395 SEK till Hälsa&Form

swish 123 33 08 426. Du kan även anmäla dig på Boka Direkt Hälsa&Form Lidköping.  Om du inte går in på Boka Direkt - skriv dina kontaktuppgifter på kontaktsidans formulär på denna länk!


Plats; Framäs camping vid vattnet  badplatsen

Din Investering: 395 SEK/person.Ta med din SUP eller hyr på Krono Campingen Framnäs. 

Anmälan är bindande och är förenat med ett betalningsansvar. Det går bra att överlämna din plats till en vän!

PILATES - DANS - YOGA

Uppehåll än så länge! Ska gå utbildning inom frigörande dans i höst 2023! 

Häng med på party och kom loss! Vi börjar kvällen med 30 min pilates som stärker din bål inre kärna och kring leder samt ligament. Effektiva och skonsamma övningar som alla kan göra. Därefter ger vi oss hän i dansen 30 min med enkla stegkombinationer samt blandar med frigörande dans. Känner in hur kroppen vill röra sig. Yoga med uppmjukande och vitaliserande övningar 30 min.  Avrundar med att dricka te tillsammans med lite tilltugg och en reflektionsrunda.


Datum & tid: Uppehåll men kan erbjuda digitalt! Hör av dig via mail eller kontaktformuläret.

YOGA PADDLING

6 Augusti 2023   Tid: 09:30 - 14.00

Följ med ut på Vänerns vatten och njut med alla sinnen och fullständig närvaro! Vi startar från Läckö Slott och paddlar ut ca 3h. Därefter yogar vi och sen äter sin matsäck och kanske tar ett dopp och solar! Om det skulle bli ett ofrivilligt dopp är det bra att ta med extra kläder iett tätt förslutet plastpaket. Bra att ha solskyddsfaktor och en huvudbonad som keps eller solhatt för att skydda sig från solens starka strålar. Badkläderoch badhanduk samt yogamatta och matsäck förgyller resten av dagen!

För att garantera din plats betala 150 SEK till Hälsa&Form

swish 123 33 08 426 eller bankgiro 5893-0363. Resterande kostnad betalas innan yogapaddlingen på plats. Du kan även anmäla dig på Boka Direkt Hälsa&Form Lidköping.  Om du inte går in på Boka Direkt - skriv dina kontaktuppgifter på kontaktsidans formulär på denna länk!


Plats; Läckö Slott

Din Investering: 395 SEK/person exklusive vald kajak. Inbetald kostnad på 395 SEK återbetalas ej då anmälan är bindande. Du kan däremot överlämna platsen till en kompis.

Tillkommer kostnad på plats av vald kajak. Se mer under denna länk!


unsplash