Workshops

KOMMANDE EVENTS

Ljudmedicin - gong, chimes, kristallskålar & mantras 

23 augusti,  27 September, 25 Oktober, 28 November, 26 December 2022

TID: 19.30 - 20.30

Kom med öppet sinne och låt vibrationerna skölja igenom dig! Låta frekvenserna genomstråla dig och rensa sinne och kropp från måsten, bekymmer, besvär som pockar på din uppmärksamhet. Nu får du Egen Tid till återhämtning och energipåfyllnad. Även om du har tinnitus eller andra hälsoproblem så kan du genomföra ljudmedicin.

Inleder med att utföra några väl utvalda yogaövningar som öppnar upp våra chakran för att ta emot balansering på cellnivå. Därefter utför vi lite toning för att låta ljudet komma ifrån vår kärna och stämband och låta oss bli vår egen resonanslåda via våra kroppar. Känna vibrationerna i bålen och huvudet med mantran som är mycket kraftfulla för läkning både fysiskt, psykiskt och emotionellt. 

Nu ska vi lägga oss ned med huvudena mot ljudinstrumenten för att låta tonerna skölja över oss utifrån för ytterligare läkning. 

Plats: Närebo kursgård i växthuset

Din investering: 395 kr inkl. Raw Fika och Yogi Te. Om du har 10-kort kan du välja att ta två tillfällen därifrån. Anmälan är bindande och förenat med ett betalningsansvar. Det går bra att överlämna platsen till en vän!

Anmälan: Boka Direkt eller fyll i kontaktformuläret på Kontaktsidan.

PILATES - DANS - YOGA

4 november 2022  TID: 16:00 - 17:45 

Häng med på party och kom loss! Vi börjar kvällen med 30 min pilates som stärker din bål inre kärna och kring leder samt ligament. Effektiva och skonsamma övningar som alla kan göra. Därefter ger vi oss hän i dansen 30 min med enkla stegkombinationer samt blandar med frigörande dans. Känner in hur kroppen vill röra sig. Yoga med uppmjukande och vitaliserande övningar 30 min.  Avrundar med att dricka te tillsammans med lite tilltugg och en reflektionsrunda.


Datum & tid: 4 november 2022 16.00-17:45

Plats: Helens Dansskola en trappa upp till höger efter entrédörren.

Din investering: 195 kr inkl. Raw Fika och Yogi Te. Om du har 10-kort kan du välja att ta 1 tillfällen där ifrån. Anmälan är bindande och är förenat med ett betalningsansvar. Det går bra att överlämna din plats till en vän!


Anmälan här! eller Boka Direkt Hälsa&Form. Välj “PilatesDansYoga” under workshops.

DANSHELG - DE FEM RYTMERNA

Mars 2023 Återkommer när!

TID: fredag 18.30 - 21.00, lördag 09.30-16.00, söndag 08.30-14.00

Sångmantras & Livsyoga

29 mars 2022   Tid: 18.30 - 20.00

Upplev aktiva meditationer med rörelser och sångmantras. Du kommer  att tona, ljuda och låta din kropp vibrera via dina stämband. Du behöver inte kunna sjunga. Kom med en nyfikenhet och öppet sinne. Känn in och jobba med läkning på cellnivå samt balansera upp framförallt halschakrat. 

För att garantera din plats betala 395 SEK till Hälsa&Form

swish 123 33 08 426 eller bankgiro 5893-0363. Har du 10 - kort så kan du använda detta som då motsvarar två tillfällen. Du kan även anmäla dig på Boka Direkt Hälsa&Form Lidköping.  Om du inte går in på Boka Direkt - skriv dina kontaktuppgifter på kontaktsidans formulär på denna länk!


Plats; Helens Dansskola

Din Investering: 395 SEK/person inklusive sångmantrakompendium samt spotify playlist.

Anmälan är bindande och är förenat med ett betalningsansvar. Det går bra att överlämna din plats till en vän!

SUP Yoga i Lidköping

10/8 2022

  Tid: 18.00 - 19.00

Upplev yoga med balansövningar på SUP! Ta med din SUP och ha en skön lugn kluckande gungande stund med utmaning för din balans. Jag lär ut lite teknik vad gäller säkerhet och andra praktiska ting med att paddla SUP. Ta med en lina/rep som du kan fästa din SUP med ett litet ankare/dragg (finns billigt på biltema). Detta för att vi inte ska driva iväg när vi yogar på brädan.

För att garantera din plats betala 395 SEK till Hälsa&Form

swish 123 33 08 426. Du kan även anmäla dig på Boka Direkt Hälsa&Form Lidköping.  Om du inte går in på Boka Direkt - skriv dina kontaktuppgifter på kontaktsidans formulär på denna länk!


Plats; Framäs camping vid vattnet  badplatsen

Din Investering: 395 SEK/person.Ta med din SUP eller hyr på Krono Campingen Framnäs. 

Anmälan är bindande och är förenat med ett betalningsansvar. Det går bra att överlämna din plats till en vän!

Dansa för frihet, för glädje, för kraft, för sinnesfrid och gemenskap!

En helg i De 5 Rytmerna® med Eva Lexell Törnblom,

utbildad av metodens grundare, Gabrielle Roth, 2001

”Energi rör sig i vågor. Vågor rör sig i mönster. Mönster rör sig i rytmer.

En mänsklig varelse är allt detta; energi, vågor, mönster, rytmer. Vi är dansen.”     Gabrielle Roth


Vi påverkar vår energi genom vårt medvetande. Energi följer uppmärksamhet. Precis som muskler kräver medvetande ständig övning för att växa. Till en musikmix utarbetad för stunden och gruppen och inom ramen för de fem olika rytmernas specifika form och attityd, söker vi oss fram till vår egen dans, genom att sätta oss i rörelse, andas och uppmärksamt lyssna till de fysiska sensationerna.

De 5 Rytmerna® är en träningsform för hela människan utan bestämda steg, som ger oss redskap att träna vårt kropps- och rumsmedvetande, vår sociala och emotionella intelligens. Var och en av de fem rytmerna har mycket att lära oss. Med barnets nyfikenhet och den vises kärleksfulla tålamod fokuserar vi denna helg på vår energi i rörelse och att vidga vår närvaro och vårt medvetande. Det är roligt, djupt, kraftfullt, småtokigt och innerligt. Vi befriar oss från gamla spänningar och ny stress genom att andas, gestalta och röra oss igenom vad som än dyker upp. Och vi övar oss i att möta oss själva och varandra med kärleksfull respekt.

 

Tid: fredag 18.30-21, lördag 9.30-18, söndag 9.30-15

Plats: Återkommer om detta beroende på antal personer 

Pris: 2800 kr, varav anm avg 800 att Swisha till 0704-9782168,  Eva Lexell Törnblom

Anmälan är bindande. Vid avbokning för nära inpå inga pengar tillbaka.

Info om innehåll och metoden: 

0704-97 21 68, evalexell@gmail.com

Praktisk info: 

Ulrika Woxlin, 0733-166 799 ulrika@halsaoform.nu

YOGA PADDLING

20 Augusti 2022   Tid: 09:30 - 14.30

Följ med ut på Vänerns vatten och njut med alla sinnen och fullständig närvaro! Vi startar från Läckö Slott och paddlar ut ca 3h. Därefter yogar vi och sen äter sin matsäck och kanske tar ett dopp och solar! Om det skulle bli ett ofrivilligt dopp är det bra att ta med extra kläder iett tätt förslutet plastpaket. Bra att ha solskyddsfaktor och en huvudbonad som keps eller solhatt för att skydda sig från solens starka strålar. Badkläderoch badhanduk samt yogamatta och matsäck förgyller resten av dagen!

För att garantera din plats betala 150 SEK till Hälsa&Form

swish 123 33 08 426 eller bankgiro 5893-0363. Resterande kostnad betalas innan yogapaddlingen på plats. Du kan även anmäla dig på Boka Direkt Hälsa&Form Lidköping.  Om du inte går in på Boka Direkt - skriv dina kontaktuppgifter på kontaktsidans formulär på denna länk!


Plats; Läckö Slott

Din Investering: 395 SEK/person exklusive vald kajak. Inbetald kostnad på 395 SEK återbetalas ej då anmälan är bindande. Du kan däremot överlämna platsen till en kompis.

Tillkommer kostnad på plats av vald kajak. Se mer under denna länk!